NOVI TIEMPO LEGEND 9

NOVI TIEMPO LEGEND 9
Novosti, August 10, 2021
NOVI TIEMPO LEGEND 9

Nike je lansirao Tiempo Legend 9. Možda je riječ o nadogradnji koja se davno čekala, ali prvi dojmovi sugeriraju da se isplatilo čekati…

Nešto više od dvije godine prošlo je od lansiranja Tiempo Legend 8, ali sada konačno vidimo njegovog nasljednika, jer je Nike predstavio novi Tiempo Legend 9 - a prve naznake su da to ne razočara . Ne zaboravljajući dušu Nike Tiempo kopačke, a duša je ono što je liniji darovalo takvu dugovječnost,  udobnost i kontrola u izobilju - ovo je također iznimno progresivan dizajn, obilježen činjenicom da je to najlakši Tiempo do sada.

Ovo se već neko vrijeme očekuje, a buka se rasplamsala od ožujka, a prototip je od ožujka uočen na poligonima diljem Europe. No sada su detalji koji su prethodno bili prekriveni tim zamračenim izgledom izašli iz torbe. Pa kako ga je Nike učinio najlakšim ikada? Pa to je uglavnom zahvaljujući redizajniranoj donjem dijelu i profinjenom gornjem dijelu, čime se težina smanjila s 228 g (veličina 9) Tiempo 8 na 207 g.

Taj gornji dio napušta dizajn u obliku dijamanta svog prethodnika, a ima povišene teksture poduprte mekanim pjenama u ključnim područjima gdje se noga spaja s loptom, što omogućuje precizno dribling, dodavanje i gađanje. Vraća odgovarajuću CTR vibraciju, a to je sve dobro za nas. Ali ne brinite-kao što je ranije spomenuto, Tiempo 9 ne napušta naslijeđe svojih prethodnih osam generacija, pa je gornji dio i dalje izrađen od vrhunske kože.

Tiempo više nije kopačka samo za obrambene igrače a to na pokazuje i činjenica da novi Tiempo nose igrači poput Joshue Kimmicha, Phila Fodena, Lucy Bronze i Rose Lavelle.

 

Novi Tiempo Legend 9 potraži na FootballMania web shopu i trgovinama