NIKE TECH FLEECE

NIKE TECH FLEECE
Novosti, September 1, 2023
NIKE TECH FLEECE

Tech Fleece je linija odjeće koju proizvodi Nike, jedan od vodećih svjetskih brendova sportske odjeće i obuće.

Tech Fleece se temelji na tehnologiji materijala koja kombinira toplinu i udobnost sa suvremenim izgledom. Dizajnirana je tako da ima potpunu izolaciju, artikulaciju te ono najvažnije – izuzetnu moć prodora zraka do kože i obrnuto. Uz to Tech Fleece linija je posebno dizajnirana kako bi pružila lagano i udobno iskustvo.

Cjelokupna Tech Fleece kolekcija izrađena je od najkvalitetnijih materijala, skrojenih kako bi osigurali najbolje rezultate. Korišteni materijali su savitljivi, ispunjeni laganim slojem plišane pjene, s ciljem blokiranja hladnog zraka, kako bi se u zimskim uvjetima toplina tijela zadržala što duže.

Tech Fleece se često koristi za izradu jakni, hoodica, hlača, haljina i drugih odjevnih predmeta. Dizajniran je da bude atraktivan i moderan, često kombinirajući sportski izgled s casual stilom. Osim toga, često se koriste različiti detalji i tehnike rezanja kako bi se stvorio dinamičan izgled.

Spajajući dva kultna kroja odjeće, majica s kapuljačom i patentnim zatvaračem cijelom duljinom iz linije Nike Tech Fleece nadahnuta je dizajnom bezvremenske jakne Windrunner. Dizajniran za osjećaj opuštenosti na ramenima, prsima i glavnom dijelu za sportski izgled, može se jednostavno slojevito kombinirati. Prepoznatljiv tech džep obavijen trakom spušten je sve do srednjeg dijela radi lakog pristupa.

Ova linija odjeće postala je vrlo popularna među ljubiteljima sportske mode, jer nudi udobnost, funkcionalnost i moderan izgled.

Nike je apsolutni globalni lider kada su u pitanju svjetski poznata imena koja stoje ispred brenda, ali prednjači i u inovacijama i smjelom kombiniranju svojih kolekcija, koje u novom, redizajniranom obliku, uvijek iznova i iznova izazivaju oduševljenje i pomjeraju granice.

Tech Fleece tkanina ima tendenciju da se brzo suši, što je korisno kod sportskih aktivnosti i vanjskih aktivnosti gdje se povećano znoji ili izlaže vlazi. Samo održavanje Tech Fleece-a je obično lagano, može se prati u stroju za pranje rublja a tkanina zadržava svoje tehničke i estetske karakteristike i nakon više pranja.

Tech Fleece kolekcija dostupna je putem našeg webshopa i odabranih Ferivi trgovina.

 Složite svoju kombinaciju i istaknite se iz mase!