Lovre Kalinić predstavio nove Predator Edge kopačke!

Lovre Kalinić predstavio nove Predator Edge kopačke!
Novosti, March 29, 2022
Lovre Kalinić predstavio nove Predator Edge kopačke!

U novom poglavlju Predatora kopačka je ponovno osmišljena u skladu s tehničkim zahtjevima moderne igre, i iako se u određenim aspektima može ukazivati na model Lethal Zones, odajući počast posebno bojom za lansiranje, Predator Edge je napravljen koristeći najmodernije edge tehnologija dostupna danas, 10 godina nakon lansiranja LZ-a.




Jedan od ključnih elemenata tog tehnološkog poboljšanja je Zone Skin – revolucionarna inovacija koja podržava skretanje, okretanje i prianjanje. Nestali su šiljci Demonskina koji su Mutatoru i Freaku dali njihov jedinstveni izgled, zamijenjeni strateški pozicioniranim gumiranim rebrima konstruiranim u četiri kontrolne zone preko boka i unutarnjeg dijela za prste optimiziraju manipulaciju loptom. A inovacija ne prestaje s visokopreciznom zonskom inovacijom koju je inspirirao Lethal Zones.



Novorazvijeni Facet Frame na potplatu kopačke pruža stabilnost i dinamičnu vuču za snažno kretanje na terenu. No, više od toga, u radikalnom odmaku od tradicionalne konstrukcije, okvir također ima utegnuti dio prednjeg dijela stopala koji preraspoređuje težinu prema prednjem dijelu čizme, optimizirajući prijenos snage pri udaru lopte.



Lovre Kalinić zadovoljan je sa novim inovacijama na kopačkama te kako kaže „Ovo su najbolje Predator kopačke do sad“. Lovri želimo puno uspjeha u novim kopačkama, a cijelu recenziju pogledajte u video ispod!

 



Ponudu Predator kopački možete pogledati OVDJE