Living Room Cup

Living Room Cup
Novosti, April 5, 2020
Living Room Cup

Draga Nike obitelji,

 
svi vjerujemo u snagu sporta i kako to održava svijet u pokretu. U trenutnoj situaciji posebno je važno učiniti ispravnu stvar i biti tu jedni za druge. Zbog toga je naša poruka #playinside #playfortheworld. Sada vam je prilika da podržite: "Living Room Cup" - tjedni izazov koji milionima širom svijeta pruža šansu da vrate natjecateljsku radost u sportu.

 

 

Što je „Living Room Cup“ ? Svake nedjelje Nike sportaš izaziva čitav svijet na Instagramu i pozove svoje sljedbenike da nadmaše njihov broj ponavljanja u vježbi dugoj 45 sekundi.

 

 

„Living Room Cup“ započinje ove nedjelje s izazovom u trbušnjacima koje će postaviti Cristiana Ronalda. Tko može učiniti više trbušnjaka od CR7 za 45 sekundi? Cristiano će svoj izazov na Instagramu objaviti ove nedjelje (5. travnja) u 18 sati.

 

 

KAKO MOŽETE IZAZVATI CR7:

 

KORAK 1: Učinite to poput CR7 i snimajte sebe kako radite izazov
KORAK 2: Snimite svoj video 5. travnja (nedjelja) nakon 18.15 sati na svom Instagram kanalu, u vašem feedu i / ili kao priču
KORAK 3: Molimo označite ostale sportaše, influencere i prijatelje i pozovite ih da se pridruže izazovu

 

SMJERNICE ZA SNIMANJE:
• Izvršite izazov samostalno.  U idealnom slučaju je da vas netko drugi snima - možete uključiti obitelj ili prijatelje i ohrabriti ih.
• Izvršite izazov iz svoje dnevne sobe (ili alternativno iz kućne teretane). Nemojte ih raditi na otvorenom.
• Tko snima, trebao bi osigurati da ste u središnjem kadru, posjedovati tajmer i brojati ponavljanja.
• Ako je moguće, napravite odabranu vježbu ispred sata ili namjestite tajmer na način koji je vidljiv gledatelju. Ako nije moguće, neka tko snima film neka pokaži tajmer na početku i odbrojava na kraju.

 

SMJERNICE IG CAROUSEL:
• Maksimalna dužina videozapisa koju možete prenijeti na IG feed je 60 sekundi. Dakle, pobrinite se da vam uvod, izazov i završetak uklope unutar 60 sec.
• Prvo objavite video, a zatim sliku u IG CAROUSEL
• Preuzmite sliku na dnu teksta i objavite ju kao drugu sliku unutar IG CAROUSEL
• Primjer posta: #LivingRoomCup - 30 trbušnjaka u 45 sec, nije loše za nedjelju. Hvala na izazovu @ Cristiano (Označite ostale sportaše kojima biste željeli vidjeti izazov.)
• Hashtags i oznake: #playinside #livingroomcup @nike @ronaldo @nikeberlin

 

Puno hvala na podršci! Javite nam ako imate bilo kakvih pitanja.

Srdačan pozdrav i vidimo se uskoro!

JDI_THE_LIVING_ROOM_CUP (1)